Clear Consulting helpt bedrijven om hun processen, mensen en resultaten optimaal te laten renderen. Doelgericht, overzichtelijk en pragmatisch naar een nieuw optimum.

Visie

 Geen lichaam kan het optimale rendement leveren als niet alle organen goed op elkaar afgestemd zijn en vitaal hun taak volbrengen. Een juiste afstelling zorgt voor een optimaal bedrijfsresultaat,  klant- en medewerkerstevredenheid.

Jan Jaap van Willigenburg

In Brabant geboren en getogen en als Bourgondiër in de horeca terecht gekomen. In de keuken kennisgemaakt met het procesdenken. Ooit nagedacht hoeveel verschillende  stappen en variabele er zijn om een hele avond verschillende gerechten van afwisselende grootte van groepen mensen op het juiste moment en volgens de juiste garing op tafel te krijgen? De druk is vaak erg hoog en met een team van verschillende persoonlijkheden met verschillende kwaliteiten is het iedere avond weer een mooie uitdaging om de veeleisende gasten een fantastische avond te bezorgen. 

 

Alles in de keuken heeft een oorzaak en een gevolg. Ook binnen de bedrijfsprocessen binnen organisaties.

 

Oorzaak en gevolg. Er is niets boeiender om je in de oorzaak en gevolg van processen te duiken. Wat is het doel dat je wil bereiken en wat is het meest efficiënte proces om daar te komen? 

Mijn werkwijze is gericht om de knelpunten in uw proces/ team te alloceren en hier een pragmatische oplossing voor te vinden. Hiervoor worden studies zoals het Lean Six Sigma en scrum toegepast. Wilt u meer weten over mijn werkwijze en wat dat voor uw resultaat kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Contact

© 2019 by Clear Consulting | KvK: 55633242 | janjaap@clearconsulting.nl

  • LinkedIn - White Circle