top of page

Klanten

SPAR logo.png

SPAR Holding BV is een vooraanstaand bedrijf in de retailsector, dat bekend staat om zijn sterke punten op het gebied van automatisering en aanpassingsvermogen aan de veranderende retailmarkt. Het bedrijf maakt gebruik van geavanceerde technologieën om efficiënte processen te creëren en snel te reageren op markttrends. Met een flexibele aanpak en continue investeringen in marktonderzoek, ontwikkelt SPAR Holding BV innovatieve winkelconcepten en strategieën om aan de veranderende consumentenvraag te voldoen. Deze focus op automatisering en aanpassing stelt SPAR Holding BV in staat om een concurrentievoordeel te behouden en succesvol te blijven in de retailsector.

Lidl Logo.png

Lidl is een toonaangevende supermarktketen die hoogwaardige producten tegen betaalbare prijzen aanbiedt. De sterke punten van Lidl liggen in het efficiënt beheren van de toeleveringsketen, waardoor ze kwaliteitsproducten kunnen aanbieden tegen concurrerende prijzen. Daarnaast zet Lidl in op het aanbieden van een breed assortiment aan verse producten en huismerken. Ze staan ook bekend om hun effectieve kostenbeheersing en klantgerichte aanpak. Met deze sterke punten heeft Lidl een sterke positie verworven in de retailmarkt en heeft het een grote en loyale klantenkring weten op te bouwen.

Testservice.nl heeft tijdens de COVID-19-periode een belangrijke rol gespeeld door corona-testen uit te voeren, waaronder testen voor toegang. Ze hebben hun expertise en middelen ingezet om snelle en betrouwbare testdiensten aan te bieden aan individuen en organisaties. Met hun professionele team en goed uitgeruste testlocaties hebben ze bijgedragen aan het veilig houden van evenementen, bedrijven en openbare ruimtes. Testservice.nl heeft zich flexibel aangepast aan de veranderende behoeften en richtlijnen, en heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan het beheersen van de verspreiding van het virus door middel van tijdige en accurate testresultaten.

Dinnerware.nl is een vooraanstaande online retailer gespecialiseerd in home and living concepts, met de nadruk op serviesgoed en tafeldecoratie. Als retailbedrijf bieden ze een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige producten voor thuis, waaronder borden, bestek, glazen, servetten en tafelaccessoires. Naast hun focus op serviesgoed streven ze ernaar om klanten te voorzien van stijlvolle en kwalitatieve opties om hun gehele woonomgeving te verfraaien. Met hun gebruiksvriendelijke website en e-commerceplatform biedt Dinnerware.nl een complete winkelervaring, waar klanten gemakkelijk en veilig hun gewenste producten kunnen ontdekken en bestellen om hun interieur en tafelsetting naar een hoger niveau te tillen.

Energy Department (edepartment.nl) is een toonaangevende B2B-organisatie op het gebied van energie en duurzaamheid. Ze leveren een breed scala aan diensten en oplossingen aan bedrijven die streven naar een duurzame energietransitie. Met hun diepgaande expertise helpen ze B2B-klanten bij het optimaliseren van energieverbruik, het implementeren van groene technologieën en het realiseren van kostenbesparingen. Energy Department zet zich in voor het bevorderen van duurzaamheid en het verminderen van de ecologische voetafdruk van bedrijven, met als doel om een positieve impact te hebben op het milieu en tegelijkertijd financiële voordelen te bieden aan hun klanten.

Groupon is een pionier en een van de grondleggers op het gebied van online kortingsaanbiedingen. Het bedrijf biedt dagelijks deals en kortingen aan op verschillende producten en diensten, waaronder restaurants, spa's, reizen, evenementen en meer. Groupon heeft de markt getransformeerd door consumenten een platform te bieden waar ze aantrekkelijke deals kunnen vinden en kopen. Met hun innovatieve benadering van groepsaankopen hebben ze de manier veranderd waarop mensen waarde en korting ervaren bij het winkelen en het ontdekken van nieuwe ervaringen. Groupon heeft een enorme impact gehad op de kortingsbranche en heeft het concept van online deals populair gemaakt.

Ford Motor Company in Nederland is een prominente speler in de automotive-sector. Ze zijn actief in de verkoop, service en distributie van Ford-voertuigen, variërend van personenauto's tot bedrijfswagens. Ze bieden een uitgebreid assortiment modellen die bekend staan om hun betrouwbaarheid, prestaties en innovatieve technologieën. Ford Motor Company richt zich ook op het bevorderen van duurzame mobiliteit met hun elektrische en hybride voertuigen. Met een breed netwerk van dealers en servicecentra bieden ze uitstekende klantenservice en aftersales-ondersteuning. Ford Motor Company zet zich in voor het voldoen aan de mobiliteitsbehoeften van klanten in Nederland en blijft innoveren in de auto-industrie.

bottom of page